Du har måske hørt om e cigaretter og er blevet nysgerrig på at prøve sådan én som alternativ til dine almindelige cigaretter. Du kan med stor fordel kaste dig ud i projektet – i hvert fald hvis du vil slippe for den ulækre lugt af tobaksrøg, den ubehagelige morgenhoste, og den dårlige ånde som er en naturlig konsekvens af tobaksrygning.

Hvor finder jeg den bedste e væske?

Hos den danske forhandler af e cigaret, e væske og øvrigt tilbehør kan du finde mange forskellige varianter af e væske i høj kvalitet. Når du køber e væske hos Go Smoke kan du være sikker på at der er tale om godkendte produkter som lever op til samtlige danske krav og standarder inden for området. Du kan vælge og vrage i et stort sortiment af e væske – og du skal nok finde en e væske som falder i din smag!

Hvilke slags e væske kan jeg købe hos Go Smoke?

Go Smoke er leveringsdygtig i en bred vifte af e væske varianter. Du kan finde e væske med duft og smag af eksempelvis frugter og bær, diverse former for slik (for eksempel lakrids, bolsjer, chokolade og vingummi), alkoholiske drikke så som whiskey, rom eller Bailey, eller blot almindelig tobak hvis du foretrækker den smag.

E væske fra Go Smoke fås med varierende koncentrationer af nikotin hvilket giver dig mulighed for at trappe langsomt ud af din fysiske afhængighed. Dette gør du ved at tilsætte mindre og mindre nikotinholdig e væske til tanken på din e cigaret og dermed gradvist slippe ud af den fysiske afhængighed. Og dette kan lade sig gøre fordi du stadig kan tage en ”smøg” sammen med vennerne og kollegerne i rygepausen.

Du kan se det store udvalg af e væske og e cigaretter i den online shop på Gosmoke.dk.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *