Er du bosiddende i Tårnby, og står du af og til med behov fra hjælpe fra en dygtig autoriseret VVS installatør? Så kan du med fordel kontakte Claus A. Axmark VVS.

Akut hjælp til VVS nødsituationer hos Claus A. Axmark VVS

Claus A. Axmark VVS rykker hurtigt ud når der opstår nødsituationer i din bolig i Tårnby. Da Claus A. Axmark VVS har sin fysiske placering i den centrale del af Amager er svartiden kort og du kan forvente hurtig og effektiv hjælp. Det kan for eksempel dreje sig om akutte rørskader hvor lækken er i fare for at forårsage fugtskader i vægge eller gulve. Her er det vigtigt med en hurtig indsats fra dygtige og erfarne fagfolk.

Der kan også være tale om sivninger som pludselig kommer til udtryk ved løsnet tapet eller buler i trægulvet der hvor fugten gradvist er trængt ind. Selv om sådan en situation måske har været flere dage om at udvikle sig er det vigtigt at få sat en stopper for miseren så hurtigt som muligt for at begrænse skadernes omfang. Og her kan du som Amagerkaner få stor glæde af din lokale VVS tekniker Claus A. Axmark VVS.

Hjælp til planlægning af VVS installationer ved nybyggeri, renovering eller modernisering

Står du for at skulle udskifte dit køkken eller modernisere dine VVS installationer i dit badeværelse kan Claus A. Axmark VVS også hjælpe. Claus A. Axmark VVS træder gerne til i forbindelse med reparation og opgradering af eksisterende installationer såvel som planlægning og implementering af helt nye af slagsen.

Hos Claus A. Axmark VVS bliver der ikke gået på kompromis med den solide kvalitet af de anvendte materialer eller af det udførte arbejde. Claus A. Axmark VVS er som virksomhed omfattet af TEKNIQs forsikrings ordning hvilket er din garanti for tilfredshed med VVS arbejdet. Du kan læse mere om VVS i Tårnby på caavvs.dk

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *