Skal familiens gamle bil på pension – eller har den brug for selskab i garagen? Så er I sikkert allerede godt i gang med at finde afløseren eller staldkammeraten i glittede brochurer fra diverse forhandlere.

Når man først har sat sig for at købe en bil træder man ind i en verden af specifikationer og egenskaber som man måske aldrig før har skænket en tanke. I oplever sikkert også at reklame spots på tv eller internet pludselig begynder at fange interessen på en helt anden måde end før hvis de handler om biler.

I har måske allerede et foretrukket mærke og en klar favorit model fra denne producent. Men inden I begynder at undersøge finansierings muligheder er der en vis idé i at kigge på markedet for brugte biler. Der er nemlig stor sandsynlighed for at I ville kunne finde en brugt bil i fornuftig stand som matcher jeres ønsker og præferencer – til en brøkdel af bilens nypris. Og det er da værd at tage med.

Nye biler i Danmark er dyre …

… og dette skyldes ikke mindst de skyhøje afgifter pålagt fabriksnye biler til salg i Danmark. Disse afgifter sætter priserne på himmelflugt og gør det nærmest umuligt for almindelige lønmodtagere at finansiere anskaffelsen af en ny bil uden at skulle optage et dyrt bil lån. Og der er sjovere ting at bruge penge på end månedlige afdrag.

Har du ikke lyst til at gældsætte dig på grund af et køretøj kan du således med fordel vælge en brugt bil frem for en ny. Selv en brugt bil af nyere dato vil have gennemlevet størstedelen af sit forventede værditab og vil således være en del billigere i anskaffelse end en fabriksny én af slagsen.

Du kan finde et stort udvalg af annoncer for brugte biler til salg hos Biltorvet.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *