Har du netop færdiggjort en større renovering af dit badeværelse? Så har du sikkert fået nye, friske farver på væggene. Derfor er du nok på udkig efter nyt interiør som kan matche dit badeværelses nye look. Her skal du bruge håndklæder, vaskeklude, et flot badeforhæng – og en matchende bademåtte.

Hvorfor skal jeg købe en bademåtte?

Hvis du er glad for den nye indretning af dit renoverede badeværelse har du nok ikke lyst til at spolere det fine indtryk med et slidt og forvasket håndklæde på gulvet. Dette er heller ikke den optimale løsning. Du bør i stedet investere i en lækker bademåtte som kan suge fugten til sig uden at blive klam, og som samtidig kan beskytte dit badeværelses gulv mod kalk aflejringer.

Du vil hurtigt finde at en bademåtte er lang pænere – og også meget mere behagelig at betræde i bare fødder – end det gamle håndklæde. Og så får du et flottere badeværelse når du vælger en bademåtte som matcher såvel det øvrige decor som de andre tekstiler, for eksempel håndklæder og vaskeklude.

Vælg den rette bademåtte fra starten

Hvis du vil være helt sikker på at din nye bademåtte matcher såvel dine håndklæder som dit badeforhæng og andet badeværelses tilbehør bør du købe alle delene det samme sted. På den måde er du sikret at de enkelte elementer stammer fra samme brand og dermed har identisk design og er fremstillet i de samme materialer.

Du kan for eksempel med stor fordel købe din bademåtte sammen med dine håndklæder og dit badeforhæng hos Ideshoppen. Ideshoppen er en online shop med alt hvad du skal bruge til indretning af din bolig. Hos Ideshoppen finder du flotte bademåtte fra brands så som Axentia, Form Living, Gözze, Hug Rug, Kela, Nina Royal, Sorema og Vonella.

Du kan se alle de flotte bademåtter på https://www.ideshoppen.com/bademaatter-105/ 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *