Du har måske hørt om, at der er nogle sammenhænge, hvor det ikke er velset, at man dater hinanden på arbejdspladsen, fordi det kan føre til nepotisme og underminere virksomheden.

For tingene kan måske forløbe godt, mens alt er vel mellem parret, men skulle de så går fra hinanden, så kan der komme gnidninger i virksomheden – og er vi ligefrem ude i en skilsmisse med børn indover, så kan det skabe en hel del virak.

Men det er nok mest udtalte regler end nogle, der er skrevet ned i ansættelsespapirerne, fordi det ikke rigtigt hører sig til selve arbejdsdelen, og så er følelser jo svære at styre.

Andre steder må man slet ikke dater medarbejdere, det kan for eksempel angå ved, at man har et lederforhold, hvor man kan udnytte denne position til ens nye udkårne.

Dette kunne jo finde sted, når man arbejder med asset management denmark, men det skal vi ikke kunne sige eller gøre os kloge på, da der ikke findes noget konkret tilfælde at tage fat i.

Men der er jo noget hierarki ved ansættelse i asset management-branchen, så her kan lederforhold også komme på tale.

Dog ser man også den slags i skoler, hvor der er tale om underviser og elever. Her må underviser og elev ikke finde sammen, og da specielt ikke, hvis der er tale om mindreårige elever.

Men at skære over en kam med reglerne for at date medarbejdere, skal man nok forhøre sig med chefen omkring, for man ser jo, at mennesker finder sammen i de samme brancher.

Og man kan jo blive forelsket i en person, der arbejder i en anden virksomhed, der begår sig med samme asset management-branche, og man derfor er konkurrenter.

Her kan man så risikere, at der bliver udvekslet forretningshemmeligheder over middagsbordet derhjemme – men igen er det jo svært at kontrollere følelser.