Overvågning med kamera - når din forretning er ekstra udsat

Overvågning med kamera – når din forretning er ekstra udsat

Som selvstændig erhvervsdrivende med egen trælasthandel – og tilhørende tømrer- og snedkeri værksted samt stor gård, hvor de største maskiner og en del af mit inventar opbevares – er min virksomhed altid i fare for tyveri og hærværk ved ulovlig indtrængen. Dens fysiske beliggenhed er nemlig placeret i et industriområde, og efter fyraften er de nærmeste omgivelser nærmest rundbarberet for mennesker. Der er således ingen til at holde øje med tyveknægte og hærværksmænd, som måtte husere i området. Og derfor forsøgte jeg mig en overgang med vagthunde, som kunne bevogte min virksomheds arealer.

Video overvågning – den forebyggende og sikre løsning

Dette var dog ikke en udtalt succes. Ud over udgifter til foder, og den tid jeg brugte på at skovle hundenes efterladenskaber op hver eneste dag, var der også hele spørgsmålet vedrørende personligt ansvar. Hvis en af hundene skulle komme for skade at bide en ulovligt indtrængende, kunne jeg gå hen og blive holdt erstatningspligtig, også selv om vedkommende havde slette hensigter.

Derfor valgte jeg at levere hundene retur, og kigge i retning af mere fordelagtige – og billige – løsninger. Til sidst besluttede jeg mig for at prøve med overvågningskameraer. Det var egentlig ikke en løsning, jeg fra starten havde den store tiltro til, idet jeg ofte havde hørt om, at teknikken kunne fejle. Men med den overvågnings pakkeløsning, jeg fandt hos DKKamera, har det fungeret upåklageligt. Jeg blev tilrådet at placere mine videokameraer, så de var synlige, for på den måde at afskrække potentielle tyve og hærværksmænd fra deres forehavende. Og indtil videre har det virket upåklageligt – jeg har ikke haft brug for at anvende mine optagelser som dokumentation én eneste gang siden jeg implementerede den smarte overvågning!

Hvis du selv går i tanker om at opsætte overvågning af virksomhed, kan jeg på det kraftigste anbefale, at du køber dit udstyr i den online shop på dkkamera.dk