Prøv lige at forestil dig, hvis den mindste fejltagelse på din arbejdsplads medførte en domino-effekt af katastrofale følger, som man ikke har sin vildeste fantasi til at forestille sig?

Det ville nok stresse de fleste af os i en presset arbejdsgang, men heldigvis er det de færreste af os, der er hjernekirurger, livvagter og lignende, der sætter deres liv på spil hver dag for at sørge for, at vores samfund helt ned til den enkelte person er passet godt på.

Men derfor er det stadig situationer og erhverv, der ikke er lige så fremhævet på samme måde, der fortjener deres klapsalver for at sørge for, at hverdagen kører så nemt for os alle sammen, selvom vi ikke altid tænker over dette til hverdag.

De er ikke de jobtitler, vi forbinder med den største prestige, men fordi alle disse mennesker sørger for at gøre deres arbejde til perfektion og sætter en stolthed i overfor dem selv, kunderne og ledelsen at gøre det godt nok, så kan alt forløbe smidigt.

Dette gælder blandt andet sygeplejersker, plejehjemsfolk, skraldemænd, men så sandelig også sådan nogle som VVS’ere.

Du forestiller dig måske en VVS-person som en person i hvid overall, der har alverdens tid til at udføre sit arbejde, er griset lidt til og ryger på en smøg, mens der bliver rodet ved nogle rør og samlinger.

Men du kan bide skeer på, at selvom din lokale VVS’er måske passer på denne beskrivelse, så er vedkommende meget koncentreret, omhyggelig og påpasselig med sådan noget forholdsvist simpelt som at lave samlinger med de rette Ventiler.

Han sætter dem helt korrekt sammen og slækker ikke på, om det sidder nogenlunde eller helt til: det skal altid sidde helt korrekt.

Vedkommende ved, hvor vigtigt det er med det rette ventiler til de rette samlinger, så her bliver der altid brugt de mest korrekte ventiler til den givne opgave – og det sker hver gang.