Segboard og airboard fra segboard.nu

Segboard og airboard fra segboard.nu

Trænger du til at få trænet din balance eller koordination – og har du for travlt til at gå til yoga eller komme ned i træningscenteret? Synes du det er kedelig at stå på et balance bræt derhjemme, og vil du hellere ud i den friske luft og have nogle gode oplevelser? Så skulle du prøve et segboard – også kendt som hover board, sweg board, airboard eller balance board. Med et segboard har du muligheden for hurtigt at optræne en suveræn balance og overvinde dig selv rent mentalt. Et segboard bygger nemlig på de samme principper som dens forgænger, den mere kendte segway, således at forstå, at et segboard er følsomt over for din krops retning og bevægelse. Læn dig forover, og segboardet følger trop og triller fremad. Brug din kropsvægt og balance punkt til at manøvrere segboardet fra side til side, og svinge skarpt. Lær nye tricks hurtigt – og styrk din koordinations evne samtidig. Det er god motion for både krop og hjerne!

 

Segboardet kan af samme grund anbefales til større børn og teenagere, som er i vokse alderen, og således er i gang med at udvikle deres motorik og koordination. Træningen bliver som en leg med et segboard! husk blot, at segboardet ikke må benyttes på offentlige veje og stier, men udelukkende er tilladt i skaterparker og andre lignende anlæg. Og vær opmærksom på, at selv om du har gjort din research og sørget for at investeret i et CE certificeret segboard, giver dette kun garanti mod spontan antændelse – ikke imod fald ulykker som følge af generel klodsethed. Derfor bør du, når du køber segboard til dig selv eller dit barn, sørge for, at du får det rette sikkerheds udstyr med – som minimum en godkendt hjelm og et par albue- og knæ beskyttere.

 

Hos segboard.nu fører vi udelukkende CE certificerede – og visse tilmed RoHS certificerede – segboards i vores online shop. Samtidig har vi nogle af markedets laveste priser på segboards og tilbehør – dette betyder, at du kan få et sikkerheds godkendt segboard hos segboard.nu til meget små penge. Vi fører et stort udvalg af segboard modeller, både Segboard 1.0, Segboard 2.0 og Segboard 3.0, som kan karakteriseres som segboardets svar på Rolls Royce. Vore segboards fås i alle farver, fra sort og hvid over orange og pink til guld og sølv krom og med påtrykte tegneserie motiver eller sågar flammer.

 

Du får gratis fragt og dag-til-dag levering i alle hverdage, når du køber segboard hos segboard.nu