Sensuel mandestrip på poledancer.dk

Sensuel mandestrip på poledancer.dk

Skal du holde veninde aften, arrangere polterabend for din søster, kollega eller veninde – eller er du bare på udkig efter noget sjov, udfordrende og fræk underholdning til en morsom og festlig aften med alle single pigerne i nabo laget? Så er mandestrip måske løsningen for dig. Med en mandestripper får du underholdning for alle pengene. Et mandestrip show løfter stemningen og får blodet til at rulle lidt hurtigere hos alle fest deltagere – og især til aftenens hoved person, som får ekstra og særlig god behandling, uanset om hun er fødselar, kommende brud, jubilar eller blot en kær veninde, som trænger til opmuntring, og til at mærke safterne stige!
 
Mandestrip er ikke kun et spørgsmål om at smide tøjet. En dygtig mandestripper er samtidig danser, entertainer, komiker (der må gerne være blandet humor ind i en god mandestrip), menneske kender og koreograf. Det er vigtigt, at du vælger en mandestripper, som er opmærksom på, hvor grænsen går – såvel hans egen som publikums. Hvis han midt under et sæt kan mærke, at stemningen er ved at vende, skal han kunne improvisere sig til et show i den lettere ende – der er intet så pinligt som et strip show, hvor publikum føler sig krænkede, og føler, at deres grænser bliver overskredet. Mandestripperen bør have situations fornemmelse og fingerspitz gefühl nok til at være i sync med sit publikum – og hvis han fornemmer, at publikum trækker sig, skal han nok holde igen med body tequilaen og The Full Monty, og gemme sin medbragte dåse flødeskum til en anden dag.
 
Når du vælger at booke din mandestripper gennem poledancer.dk, får du en mandestripper, som med sin lange erfaring og ekspertise inden for faget kan hjælpe din med at planlægge det perfekte show til din venindes polterabend eller din single fest.

Find inspiration til din fest på https://poledancer.dk/mandestrip