Streaming af lydbøger er genialt – har du prøvet det?

Hvor ofte har du helt ærligt tid til at læse bøger?

Lad os bare være helt ærlige. Der er virkelig mange mennesker, som ikke har tid til at sætte sig ned og læse en bog. Sådan helt stille og roligt med telefonen slukket, og bare med bogen i hånden og en kop god kaffe. 

Kan du nikke genkendende til det?. Så er du bare som så mange andre mennesker i Danmark, som har masser af spændende ting, som de gerne vil nå i løbet af dagen. Men faktisk er der også rigtig mange, som gerne vil prioritere bøgernes verden. 

Bøger er jo et uendeligt univers af eventyr, viden, perspektivering, humor og tanker. Er det ikke en skam at gå glip af?. Heldigvis er der kommet en rigtig spændende mulighed, hvor du kan have din bog med næsten overalt.

Lydbøger er sagen  

Hvilke typer bøger foretrækker du – biografier, faglitteratur, romantik, skønlitteratur, noget om sundhed eller måske en god krimi? Med lydbøger kan du simpelthen pløje dig gennem den ene bog efter den anden. Du tager bare hørebøfferne på, og tænder op for bogen i din telefon. Så bliver den læst op for dig af en rigtig dygtig oplæser, som forstår at formidle teksten på bedste vis.

Hør dine yndlingsbøger mens du laver mad, mens du sider i toget, eller måske før du skal sove. Du vælger selv, for du kan sagtens lave andre ting, samtidig med at du lytter. Dit udbytte af bogen er helt det samme, som hvis du selv læste den, for du danner jo stadig selv dine egne billeder ud fra den tekst, som bliver læst højt., 

Du kan selvfølgelig benytte både Android og Apple, så der er ingen grund til at vente. Kom i gang med en bog med det samme. Der venter dig timevis af gode oplevelser.