Styrk sammenholdet med firmafrugt

Styrk sammenholdet med firmafrugt

I løbet af en arbejdsdag når medarbejderne at blive udkørt.

Det kan man mærke, hvis man selv er ansat i et firma, eller hvis man er en personalechef eller direktør, der både selv arbejder og holder øje med indsatsen hos de enkelte medarbejdere.

Man ser måske, hvordan arbejdsniveauet daler i løbet af en dag, og at indsatsområdernes effektivitet svinder ind, og det er en skam for både medarbejderen, der ønsker at yde sit bedre for firmaet, og chefen, der får nervøse trækninger over en tabt arbejdsfortjeneste.

Løsningen er ganske simpelt, at man som medarbejder – og for den sags skyld som chef – skal have energi i kroppen, så man kan yde sit bedste i et fornuftigt tempo og have et køligt overblik, så man ikke taber overblikket grundet for eksempel lavt blodsukker.

Nogle medarbejdere tager selv deres madpakker med, men de kan af gode grunde ikke være ens, og måske er nogle af dem usunde, andre rækker ikke nok til en hel arbejdsdag – eller også har man slet og ret glemt at få en med, og så kan en arbejdsdag føles rigtig lang.

Måske er man så heldig, at man er ansat på en arbejdsplads, der har en frokostordning, men den slags er nogle gange afsat til en bestemt tidspunkt i løbet af døgnet, nogle gange kan man ikke tåle indholdet, eller også har man så travlt i løbet af dagen, at man ikke kan nå at spise på det afsatte tidspunkt.

Derfor skal man som arbejdsplads vælge at få en frugtordning, så der altid er en sund snack at få blodsukkeret op med.

Langt de fleste mennesker kan godt tåle frugter, og der findes så mange varianter, at der helt sikkert er nogle, der tiltaler ens smagsløg.

Så får man også sine vitaminer, og man kan altid selv bestemme, hvornår man lige napper en frugt i løbet af arbejdsdagen.